Specialistvård på dina villkor

Det här är RemissHjälpen

Vi vågar tänka utanför den berömda boxen och arbetar för att öka tillgängligheten till specialiserad vård. Välkommen till oss på RemissHjälpen.

Hos RemissHjälpen arbetar legitimerad sjukvårdspersonal och tekniska utvecklare sida vid sida. Tillsammans skapar vi nya möjligheter för dig som vårdsökande.

RemissHjälpen gör det möjligt för dig att vara delaktig i din vård på ett unikt sätt! Vi hjälper dig rätt i vårdkedjan och finns alltid vid din sida för att underlätta.
Vi lutar oss stolt mot 2015 års patientlag och hjälper dig att hitta bästa vårdgivaren för dina besvär, bedömning, behandling och hjälp med remiss. Vi har koll på väntetider och remisskrav för att hjälpa dig igenom vårddjungeln smidigt och snabbt!

En mer rättvis och human vård där villkoren i mycket högre utsträckningen dikteras av dig! Digitalt och smidigt – på dina villkor!

Vi finns här för att hjälpa dig när du behöver det.

Bästa möjliga vård baserat på besvär. Jag är övertygad om att patienten ofta vet mycket mer än sjukvården vågar erkänna. Vi lever i ett upplyst samhälle där tillgången till information ökar lavinartat. Tillsammans arbetar vi för att stärka människors delaktighet och val av utförare i och kring sin egen hälsa.

- Alexander Knezevic, VD

Jobba med oss!

Vi är alltid på jakt efter nya talanger. Vill du vara med på resan? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss!

Press

För pressfrågor eller förfrågningar om samarbete är du välkommen att kontakta oss nedan.

Besöksadress

Hälsingegatan 45
113 31 Stockholm

Kundservice

Vi svarar på mail inom 24 timmar.
kundtjanst@remisshjalpen.se

Glöm inte kolla skräpposten!

RemissHjälpen erbjuder vård för hela Sverige. Offentligt finansierad vård erbjuds i samarbete med Husläkarna Falkenberg, som ingår i vårdvalet i Region Halland.